testimoni terbaik

Platform Terbaik Untuk Belajar & Tingkatkan Kejayaan Anda!

Muhamm Nafis Bin Suran
Freelancer

Saya berjaya mencari produk-produk yang boleh diborong dengan kualiti yang baik dan harga yang berpatutan. Saya hanya menjadi stokist/reseller dalam masa 4 bulan secara part-time dan dapat hasilkan jualan sebanyak RM2,000.

Kock Wei Hor
Juruteknik

Saya ingin menyatakan terima kasih kepada KS Online Ecommerce sebab Kandungan yang mereka sediakan adalah fantastik dan komprehensif, mudah difahami dan sistem autosync sangat menyenangkan perniagaan atas talian saya. Topik-topik ini sangat sesuai kepada sesiapa yang ingin memulakan perniagaan online mereka. Ia benar-benar membantu saya.

Ang Wee Chuan
Digital Marketer

KS ONLINE ECOMMERCE ni agak mudah digunakan, senang juga untuk access 1500 list supplier. Ada juga info-info tentang ecommerce dan dropshipping dalam websitenya.

Steven Jipanin
Marketing Executive

KS Online Ecommerce adalah satu sumber yang terbaik untuk memperoleh maklumat tentang pembekal-pembekal yang kurang dikenali tapi berkualiti tinggi. Dengan bantuan sumber ini, saya berjaya menemui pembekal untuk sejenis produk yang saya ingin jual secara online tetapi tidak dapat ditemui dari mana-mana sumber pembekal yang lain.

Mohd Hafiz
Manager

Terima kasih kepada Ksonline. Dengan Ksonline ni sangat mudah digunakan.. Sesuai untuk yang baru berniaga dan lama berniaga. Baru berniaga boleh belajar topik berniaga secara dropship di Shopee. Dan yang lama berniaga boleh belajar topik ambil stok terus dari China. Sangat berbaloi Ambil Lifetime B-Ultimate. Lengkap

Shuhaila Yaakob
Pengurus

Been searching for this KS Online ECommerce. Really recommended. They have what you need in terms of guiding you towards online businesses. Banyak benda boleh belajar by being the members. Semoga berjaya semoga kuat semangat. In sya allah. Aamiin. Semoga maju jaya semua.

Mohamad Bolhan bin Rasit
Pembantu Am

Lifetime B-Ultimate terbaik

Terima Kasih KS ONLINE eCOMMERCE,dari saya tak tahu bagaimana nak bermula bisnes online sekarang saya dapat peluang berniaga.
Pakej cukup lengkap.
Alhamdulillah semoga dipermudah dalam berniaga secara online.

Terbaik....

Logeswaran
Asst. Manager

Terima kasih kepada KSOnline kerana menawarkan pakej yang begitu hebat.
Mereka menyediakan semua video tutorial untuk pemula yang membantu mereka untuk mendapatkan lebih banyak pengetahuan.
Terdapat kemudahan untuk dropship ke Shopee.
Terima kasih sekali lagi..

Mohamad Fauzi Bin Ismail
Anyang Tummies

Alhamdulillah rezeki pun bertambah sejak join KS Online Ecommerce nie ... Memang berbaloi....Terima kasih ya....KS Online Ecommerce

Muhamad Syahmi
Marketing Executive

KS Online ni memang sangat membantu. Sebab dekat ni, sudah tersenarai pembekal atau supplier untuk kita dapatkan harga yang murah.

Jadi, memang sangat rugi sapa yang belum dapatkan akses KS Online ni.